mai 16, 20191min1057

FunPsi susține educația, sportul și proiectele pentru comunitate

funpsi_cross
Clubul nostru a fost unul dintre cei care au sprijinit financiar, printr-o donație realizată de Dr. Mihaela Gherasim, evenimentul „Concept Cross pentru Școli”, desfășurat în data de 11 mai 2019, la Pașcani.

Clubul FunPsi a fost unul dintre cei care au sprijinit financiar, printr-o donație realizată de Dr. Mihaela Gherasim, evenimentul „Concept Cross pentru Școli”, desfășurat în data de 11 mai 2019, la Pașcani.

Este un eveniment de strangere de fonduri, prin care se susțin inițitivele din comunitate. În cele 4 ediții, ieșenii au reușit să strângă, în contextul Cros pentru școli, 583.651 lei prin fundraising, pentru cele 98 de proiecte cu impact ce le-au stârnit pasiune și empatia. Astfel 5713 de alergători au participat la îmbunătățirea mediului școlar, implicit o comunitate în care inițiativa crește.

FunPsi Club, prin contribuția sa, se alătură celor care susțin educația, o comunitate și o viață de calitate, noile generații!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Despre noi

La FUN-PSI veți descoperi că orice obstacol poate fi depășit și orice problemă are o rezolvare! Depresia, iritabilitatea, anxietatea, fobiile, atacurile de panică, tulburările de alimentație, de comportament, de memorie, dependențele de orice tip, tulburările psihotice sau psihosomatice, toate își pot găsi rezolvarea. Trebuie doar să îndrăznești să ceri ajutor specializat.


CONTACT

Apelează chiar acum!Testimoniale