Cum producem schimbări pozitive în viața noastră

coperta
Dacă vrei să faci o schimbare în viața ta, trebuie să începi cu tine însuți, nu cu părinții, profesorii, partenerul de viață etc.

Dacă vrei să faci o schimbare în viața ta, trebuie să începi cu tine însuți, nu cu părinții, profesorii, partenerul de viață etc. Toate schimbările încep cu tine

Iată câteva sugestii a căror respectare poate duce la un mai bun echilibru mental și la îmbunătățirea calității vieții tale.

  • Ține-ți promisiunea față de tine însuți, pentru că dacă ești neserios față de tine nu vei mai avea încredere, în general.
  • Dacă simți că pierzi controlul în viață, concentrează-te pe singurul lucru pe care îl poți controla: tu.
  • Fă mici promisiuni și respectă-le, apoi treci la angajamente mai mari.
  • Fă mici acte de bunătate. Atunci când îi ajuți pe alții, te simți minunat. De exemplu : cheamă-l în oraș și pe colegul tău care stă singuratic, scrie un e-mail de mulțumire cuiva care ti-a influențat viața sau lasă bani de covrigi pentru cineva care vine după tine să cumpere.
  • Fii iertător cu tine însuți. Nu te aștepta să fii perfect, ai răbdare să te dezvolți, învață să râzi de lucrurile stupide pe care le faci, iartă-te când greșești și învață ceva de aici.
  • Fii sincer, față de tine, în acțiunile pe care le faci și inclusiv atunci când iți faci profilul pe rețelele de socializare. E nevoie de curaj să fii sincer, când cei din jurul tău trișează, mint și fură, fără a fi prinși. Dacă ești sincer, vei deveni mai puternic.
  • Re-energizează-te. Acordă-ți timp pentru a te deconecta de la tehnologie, muncă și stres, pentru a observa lumea din jurul tău, pentru a lua o pauză. Găsește-ți un refugiu numai al tău, fă exerciții fizice, întâlnește-te cu prieteni, scrie într-un jurnal. – Dezvoltă-ți talentele sau un hobby. Este o formă de a te exprima și construiește stima de sine.
  • Nu exagera nimic. Timp de o zi încearcă să nu exagerezi sau să înflorești lucrurile!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Despre noi

La FUN-PSI veți descoperi că orice obstacol poate fi depășit și orice problemă are o rezolvare! Depresia, iritabilitatea, anxietatea, fobiile, atacurile de panică, tulburările de alimentație, de comportament, de memorie, dependențele de orice tip, tulburările psihotice sau psihosomatice, toate își pot găsi rezolvarea. Trebuie doar să îndrăznești să ceri ajutor specializat.


CONTACT

Apelează chiar acum!Testimoniale