Secretele învățării eficiente

atelier_adolescenti1
Strategii de învățare eficientă bazate pe cele mai recente descoperiri din neuroștiințe. Exemple și activități concrete.

Atelier intensiv pentru adolescenți. Strategii de învățare eficientă bazate pe cele mai recente descoperiri din neuroștiințe. Exemple și activități concrete.

Atelierul de învățare ” Secretul cum să înveți eficient ” te va ajuta să devii maestru in dobândirea de noi informații sau skill-uri.

A învăța să înveți este una dintre cele mai valoroase abilități pe care o persoană le poate dori.

Pentru a avea succes, trebuie să înveți lucruri noi permanent. Se estimează că oamenii schimbă circa 7 locuri de muncă total diferite după terminarea studiilor.

Cu cât înveți mai repede și mai ușor, cu atât vei avea mai mult succes. Creierul tau este un supercomputer dar, din păcate, nu are și manual de utilizare.

La atelierul „Secretul cum să înveți eficient” vei afla tehnici de învățare accelerată bazate pe cele mai noi descoperiri din neuroștiințe, vei înțelege cum poți învăța mai repede ca niciodată și cum poți reține mai mult din ce citești.

Tehnicile prezentate în cadrul atelierului ajută elevii să învețe mult mai ușor și mai eficient pentru examene.

Date de organizare

Grup de adolescenți (14 – 19 ani), minim 4 – maxim 8

O întâlnire săptămânală, a câte 90 minute

Costuri: 150 Lei/intalnire

Locul: FUN-PSI Club – Strada Neculau Nr. 4, Bl. 576, Sc. A, Parter, Ap. 3 – Iasi

Telefon: 0734929902

Sună chiar acum sau trimite un mesaj WhatsApp pentru a te înscrie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Despre noi

La FUN-PSI veți descoperi că orice obstacol poate fi depășit și orice problemă are o rezolvare! Depresia, iritabilitatea, anxietatea, fobiile, atacurile de panică, tulburările de alimentație, de comportament, de memorie, dependențele de orice tip, tulburările psihotice sau psihosomatice, toate își pot găsi rezolvarea. Trebuie doar să îndrăznești să ceri ajutor specializat.


CONTACT

Apelează chiar acum!Testimoniale