noiembrie 29, 20214min1028

Căutăm colaborator: medic specialist în Psihiatrie pediatrică

cautam_colaborator
Dacă ești specialist în Psihiatrie pediatrică și cauți o colaborare cu un medic de aceeași specializare cu tine, cu experiență și clientelă deja formată, acum ai o excelentă ocazie de creștere profesională.

Ești un medic tânăr, dornic de afirmare și cauți pe cineva care să-ți recunoască valoarea? Dacă ești specialist în Psihiatrie pediatrică și cauți o colaborare cu un medic de aceeași specializare ca tine, cu experiență și clientelă deja formată, acum ai o excelentă ocazie de creștere profesională.

FUN-PSI și-a propus să adune sub umbrela sa deopotrivă copii și adulți care au în comun nevoia de a fi ajutați să-și recapete echilibru psihic într-un moment al vieții lor, precum și dorința de a se recupera. Astfel ne-am propus să constituim un club care să funcționeze într-un spațiu cald și primitor, fizic sau în online, și care să ofere totodată sprijin din partea mai multor profesioniști din sănătatea mintală. Ne dorim să creăm o comunitate care să apeleze cu încredere la ajutorul nostru și să simtă că este acceptată și sprijinită să se reintregreze în viața de zi cu zi.

De aceea ne angajăm să oferim cele mai prietenoase și profesionale servicii de informare și de intervenție terapeutică în domeniul sănătății mentale din România.

Dacă îți place viziunea noastră și vrei să contribui la tratarea copiilor cu afecțiuni psihice din Iași, la cabinet. sau de oriunde, în online, poți să devii un colaborator al nostru.

Căutăm o colegă sau un coleg medic cu specializarea Psihiatrie pediatrică, cu drept de liberă practică, și care să preia o parte din pacienții vechi și noi de la FUN-PSI.

Beneficiile pe care le vei avea:

 • spațiu de consultații bine echipat, care are îndeplinite toate condițiile cerute de DSP, Colegiul Medicilor și celelalte organisme de control
 • posibilitatea de a avea acces la o clientelă deja formată a cabinetului, fidelizată prin munca colegilor până în prezent
 • libertatea de a-ți stabili propriul program, inclusiv cât de mult vrei să muncești
 • posibilitatea de promovare prin canalele de web, social-media și locale deja formate ale FUN-PSI, bine cunoscute inclusiv la nivel național
 • oportunitatea de consultanță profesională cu echipa de colegi
 • mediu de lucru relaxant și ofertant pentru posibilități de dezvoltare profesională

  Poți să ne contactezi în vederea colaborării, dacă:
 • ești medic specialist de Psihiatrie pediatrică cu drept de liberă practică
 • deții deja sau ești dispus să îți înființezi un PFA
 • locuiești sau intenționezi să te muți în Iași
 • ești doritor să lucrezi în regim privat, într-o manieră empatică și profesionistă

Date de contact:
Mihaela Gherasim, medic primar psihiatrie pediatrică, medic primar psihiatrie, psihoterapeut
e-mail: clubfunpsi@gmail.com

One comment

 • Timofte Gheorghe

  mai 17, 2022 at 7:40 am

  Buna ziua part time angajați sunt infirmier multumesc. Lucrez la Sp.Socola

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Despre noi

La FUN-PSI veți descoperi că orice obstacol poate fi depășit și orice problemă are o rezolvare! Depresia, iritabilitatea, anxietatea, fobiile, atacurile de panică, tulburările de alimentație, de comportament, de memorie, dependențele de orice tip, tulburările psihotice sau psihosomatice, toate își pot găsi rezolvarea. Trebuie doar să îndrăznești să ceri ajutor specializat.


CONTACT

Apelează chiar acum!Testimoniale