Dr. Mihaela Gherasim - Medic psihiatru pentru copii si adulti
Dr. Mihaela Gherasim – medic primar psihiatru, pentru copii si adulti

Oricare dintre noi se poate confrunta cu stări de tristețe, depresie, dezorientare, neliniște, stres… Depinde de fiecare cum reacționează în astfel de situații, cum gestionează și cum reușește să treacă peste aceste stări. De cele mai multe ori însă, deși avem impresia că ne descurcăm singuri, ajutorul specializat este poate cea mai bună soluție pentru a preveni agravarea problemei și pentru a găsi cât mai repede o metodă eficientă de remediere.

Nu te sfii să ceri ajutor specializat în situațiile de cumpănă din viața ta!

La FUN-PSI veți descoperi că orice obstacol poate fi depășit și orice problemă are o rezolvare! Depresia, iritabilitatea, anxietatea, fobiile, atacurile de panică, tulburările de alimentație, de comportament, de memorie, dependențele de orice tip, tulburările psihotice sau psihosomatice, toate își pot găsi rezolvarea. Trebuie doar să conștientizezi problema și să îndrăznești să ceri ajutor specializat.

Sebastian E. Gherasim
Dr. E. Sebastian Gherasim medic primar psihiatru psihoterapeut experențial și NLP practitioner

Dr. Gherasim Emil Sebastian, medic primar psihiatru cu competențe de psihoterapie și Dr. Gherasim Mihaela, medic specialist psihiatrie adulți și copii, cu competențe de psihoterapie, vă așteaptă cu soluții eficiente la problemele de natură psihologică și psihiatrică ce vă afectează viața.

Simona Filip este psihoterapeut de cuplu si familie, atestat de Colegiul Psihologilor din Romania. Ariile de interes sunt cele legate de gasirea armoniei in cuplu si familie, lucrul cu adolescentii, terapia divortului, autocunoasterea, gestionarea emotiilor. Psihologul Simona Filip face parte din proiectul Parents Skills Training organizat de Organizatia Mondiala a Sanatatii si Autism Speaks. In prezent lucreaza ca psihoterapeut la cabinet Fun-Psi si este co-fondatoare a Clinicii de Psihoterapie Inceputuri.

Simona Filip – Psihoterapeut

Indiferent de vârstă, copii sau adulți, aici veți găsi un specialist care să vă asculte, să vă ghideze, să evalueze și să diagnosticheze eficient problema care vă periclitează sănătatea și starea de bine, cu grijă, atenție, respect, profesionalism, empatie și competență.

De la noi pleci nu doar mai împăcat, mai relaxat, mai optimist și mai încrezător, dar și mai înțelept și mai fericit!

„Nu există bucurie mai mare ca aceea pe care o simţi atunci când învingi dificultăţile.”- Samuel Johnson

Vino să redescoperi bucuria vieții!


Despre noi

La FUN-PSI veți descoperi că orice obstacol poate fi depășit și orice problemă are o rezolvare! Depresia, iritabilitatea, anxietatea, fobiile, atacurile de panică, tulburările de alimentație, de comportament, de memorie, dependențele de orice tip, tulburările psihotice sau psihosomatice, toate își pot găsi rezolvarea. Trebuie doar să îndrăznești să ceri ajutor specializat.


CONTACT

Apelează chiar acum!Testimoniale