Se spune că sufletul ni se vindecă atunci când suntem în preajma unui copil. Dar și sufletul celor mici are uneori nevoie de vindecare. Deseori putem observa anumite semne și simptome dar nu știm cum să procedăm, ce sa facem sau ce să le spunem copiilor. Aici intervine ajutorul specialistului, care prin tehnici variate reușește să amelioreze și să vindece simptomele și problemele.

„Niciodată nu este prea târziu să ai o copilărie fericită.! – Tony Robbins

Meseria de părinte nu este deloc una ușoară, iar atunci când singuri nu reușim să gestionăm anumite situații, și nici cu sfaturile familiei sau ale prietenilor, nici cu informațiile citite din cărți sau de pe internet, cel mai bine este să cerem ajutorul unui specialist, pentru că sănătatea celui mic este extrem de delicată și merită toată atenția și grija!

În cazul celor mici, întârzierile în dezvoltarea limbajului, dezvoltarea psihomotorie, tulburările de dispoziție sau de comportament, problemele de învățare sau de conduită, dar și simptomele de depresie sau anxietate nu trebuie ignorate, pentru a preveni agravarea lor.


Despre noi

La FUN-PSI veți descoperi că orice obstacol poate fi depășit și orice problemă are o rezolvare! Depresia, iritabilitatea, anxietatea, fobiile, atacurile de panică, tulburările de alimentație, de comportament, de memorie, dependențele de orice tip, tulburările psihotice sau psihosomatice, toate își pot găsi rezolvarea. Trebuie doar să îndrăznești să ceri ajutor specializat.


CONTACT

Apelează chiar acum!Testimoniale