Grup de dezvoltare personală pentru adulți

grup_adulti_fb
Suntem suma relațiilor cu cei din jur, iar acestea decid calitatea vieții noastre. Dezvoltarea personală, până la vârsta adultă, este plină de momente dificile sau neînțelese, care ulterior se transformă în nemulțumiri.

Suntem suma relațiilor cu cei din jur, iar acestea decid calitatea vieții noastre. Dezvoltarea personală, până la vârsta adultă, este plină de momente dificile sau neînțelese, care ulterior se transformă în nemulțumiri.

Ți se întâmplă să te simți obosit, iritat, îndurerat sau blocat fără motiv? Când ești vorbești cu cineva, când ești la serviciu sau chiar când ești singur? atunci când interacționezi cu o anumită persoană?

Din fericire există soluții tehnice, nu ești singura persoană în această situație iar noi te putem ajuta.

FUN-PSI Club organizează Grup de dezvoltare personală pentru adulți, unde vei afla de ce nu funcționează unele relații din viața ta, ce înseamnă o relație eficientă, cum să comunici eficient și cum să creezi și să menții o stare mentală sănătoasă, de bine.

Întâlnirile din cadrul grupului de dezvoltare sunt împărțite în 4 module:

  • „Eu cu mine” (despre mine) – trei întâlniri
  • „De unde provin” (familia de origine) – două întâlniri
  • „Eu și familia mea” (partenerul(a) și copiii) – trei întâlniri
  • „Eu și profesia mea” – o întâlnire

Vom aborda subiecte legate de comunicarea empatică, stima de sine, acceptarea propriei vulnerabilități ca modalitate de deblocare, exprimarea eficientă a emoțiilor si gestionarea conflictelor.

În total vor fi 10 întâlniri, ultima va fi gratuită si va avea o temă de lucru surpriză (deci plătești doar 9!).
Prețul este de 120lei/întâlnire. Pentru cupluri se acordă o reducere de 20 lei/persoană (adică prețul este 100lei/persoană/întâlnire).

Grupul de dezvoltare începe în data de 26 septembrie 2019, la ora 18.
Următoarele întâlniri vor fi stabilite de comun acord cu participanții.

Foarte important: în cadrul atelierului de lucru se asigură confidențialitatea conținuturilor discutate și a datelor personale.

Contactează-ne pentru mai multe informații și înscrie-te chiar acum! Telefon / WhatsApp: 0734929902

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Despre noi

La FUN-PSI veți descoperi că orice obstacol poate fi depășit și orice problemă are o rezolvare! Depresia, iritabilitatea, anxietatea, fobiile, atacurile de panică, tulburările de alimentație, de comportament, de memorie, dependențele de orice tip, tulburările psihotice sau psihosomatice, toate își pot găsi rezolvarea. Trebuie doar să îndrăznești să ceri ajutor specializat.


CONTACT

Apelează chiar acum!Testimoniale