Spune-mi despre tine!

Marco e Cristian facendo la birra
Ești adolescent si simți ca nimeni nu te înțelege, nu are cine sa te asculte, cu adevărat, să fie interesat de ce îi povestești?

Ești adolescent si simți ca nimeni nu te înțelege, nu are cine sa te asculte, cu adevărat, să fie interesat, pe bune, de ce îi povestești, de ce te preocupă?

Sunt Mihaela Gherasim, medic psihiatru si psihoterapeut, cu experiența. Am înființat FUN-PSI Club, un loc în care orice persoană, de orice vârstă, poate veni pentru un sfat, o alinare, consiliere, dar și pentru evaluări de specialitate sau intervenții.

Si pentru ca in ultima vreme constat din ce in ce mai mult cât de mare este nevoia adolescentilor de a fi ascultati si intelesi, dar fara a li se spune ce sa faca neaparat, de a fi ghidati, fara a fi conditionati, am initiat proiectul „Spune-mi despre tine”.

Prin urmare, daca ești adolescent si vrei sa ai o discuție relaxata despre orice subiect te preocupa, ma ofer ca partenera de dialog – prezenta si empatica. Poți veni însoțit de unu sau doi prieteni (vom respecta regulile de prevenție a transmiterii corona virusului).

CE vom face? Vom bea un ceai sau o cafea (poate fi si decofeinizata) si vom vorbi timp de aproximativ o ora, daca iti face placere.

CINE poate veni? 1, 2 sau 3 adolescenti cu varste intre 15 – 19 ani. La fiecare intalnire ma voi vedea cu alti adolescenti.

UNDE ne vedem? La FUN-PSI. Click aici pentru adresa pe Google Maps.

CAND? Lunea de la ora 17:30, o data la 2 saptamani. Incepem de pe 2.11.2020

CAT COSTA? 60minute din timpul tau. Acesta este un proiect gratuit al FUN-PSI Club cu scop de psihoeducatie

Important de reținut:

  • aceste întâlniri nu au scop de intervenție terapeutica, nu reprezintă ședințe gratuite de consiliere sau psihoterapie. Le fac cu scopul de a facilita un cadru in care adolescenții sa se poate exprima liber, sa perceapă senzația de bine când cineva este alături de ei, sa-i ajut sa fie mai conștienți de ei si de nevoile lor
  • ca sa poți participa va trebui sa te programezi la numărul de telefon 0756308497 (la care răspund eu)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Despre noi

La FUN-PSI veți descoperi că orice obstacol poate fi depășit și orice problemă are o rezolvare! Depresia, iritabilitatea, anxietatea, fobiile, atacurile de panică, tulburările de alimentație, de comportament, de memorie, dependențele de orice tip, tulburările psihotice sau psihosomatice, toate își pot găsi rezolvarea. Trebuie doar să îndrăznești să ceri ajutor specializat.


CONTACT

Apelează chiar acum!Testimoniale