Viziunea FUN-PSI Club

Credem că o viață împlinită are la bază sănătatea noastră și a copiilor noștri.

Ne propunem să devenim leader în domeniul sănătății mentale din România prin furnizarea de servicii de psihoeducație, diagnosticare și terapii psihologice și psihiatrice, furnizate de o echipă empatică și profesionistă.

De ce club de terapie?

FUN-PSI Club și-a propus să adune în jurul său copii și adulți care au în comun nevoia de a fi ajutați să-și recapete echilibru psihic într-un moment al vieții lor, precum și dorința de a se autodepăși. Acest club de terapie funcționează într-un spațiu cald și primitor, fizic sau virtual, care își tratează clienții cu empatie, profesionalism și confidențialitate.

Pentru că ne dorim să înlăturăm stigmatizarea și să creăm o comunitate care să apeleze cu încredere la ajutorul nostru și să simtă că este acceptată și sprijinită să se reintregreze în viața de zi cu zi.

Misiunea

Numărul afecțiunilor psihice și al dezechilibrelor emoționale în lumea modernă este în continuă creștere, iar noi vrem să contribuim la redobândirea sănătății mentale pentru câți mai mulți oameni, prin furnizarea de servicii profesioniste de psihoeducație, diagnosticare și terapii psihologice și psihiatrice pentru copii și adulți.

Valori

1. Integritate
Respectăm adevărul, sinceritatea, transparența, atât la noi, cât și la clienții noștri.

2. Autenticitate
Există o congruență între ceea ce simțim/gândim și ceea ce spunem/facem.

3. Lucru în echipă
Credem în puterea sinergiei: rezultatul muncii în echipă este mai mult decât suma rezultatelor individuale.

4. Educație
Credem în puterea educației, atât în ceea ce ne privește, cât și pentru clienții noștri, cărora le oferim informații din domeniu, bazate pe adevăruri științifice.

5. Excelență și profesionalism
Ne angajăm să oferim servicii de cea mai înaltă calitate și să ne îmbunătățim mereu abilitățile.

6. Celebrare
Sărbătorim reușitele noastre și ale clienților noștri pentru a (ne) motiva.

7. Echilibru
Pentru noi este important să tindem către un echilibru între sfera profesională, familială, socială și personală (fizic, psihic, spiritual).


Despre noi

La FUN-PSI veți descoperi că orice obstacol poate fi depășit și orice problemă are o rezolvare! Depresia, iritabilitatea, anxietatea, fobiile, atacurile de panică, tulburările de alimentație, de comportament, de memorie, dependențele de orice tip, tulburările psihotice sau psihosomatice, toate își pot găsi rezolvarea. Trebuie doar să îndrăznești să ceri ajutor specializat.


CONTACT

Apelează chiar acum!