De ce club de terapie?

club_terapie_funpsi
FUN-PSI și-a propus să adune sub umbrela sa deopotrivă copii și adulți care au în comun nevoia de a fi ajutați să-și recapete echilibru psihic într-un moment al vieții lor, precum și dorința de a se recupera.

FUN-PSI și-a propus să adune sub umbrela sa deopotrivă copii și adulți care au în comun nevoia de a fi ajutați să-și recapete echilibru psihic într-un moment al vieții lor, precum și dorința de a se recupera. Astfel ne-am propus să constituim un club care să funcționeze într-un spațiu cald și primitor, fizic sau în online, și care să ofere totodată sprijin din partea mai multor profesioniști din sănătatea mintală. Ne dorim să creăm o comunitate care să apeleze cu încredere la ajutorul nostru și să simtă că este acceptată și sprijinită să se reintregreze în viața de zi cu zi.

De ce psihoeducație?

Credem în puterea educației de a ne oferi soluții eficiente de recuperare și de aceea ne-am propus să propagăm în comunitate informații verificate științific despre toate aspectele psihicului uman, normale sau patologice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Despre noi

La FUN-PSI veți descoperi că orice obstacol poate fi depășit și orice problemă are o rezolvare! Depresia, iritabilitatea, anxietatea, fobiile, atacurile de panică, tulburările de alimentație, de comportament, de memorie, dependențele de orice tip, tulburările psihotice sau psihosomatice, toate își pot găsi rezolvarea. Trebuie doar să îndrăznești să ceri ajutor specializat.


CONTACT

Apelează chiar acum!Testimoniale