decembrie 17, 20182min815

Aniversare FunPsi Club 2018

funpsi_aniversare_2018_6

„Cand ni se strica robinetul la baie, ar fi bine sa stim pe cine sa chemam. De exemplu, instalatorul. Cand il sunam o sa ne intrebe ce probleme avem si ar fi bine, in linii mari, sa stim ce vrem de la el, ca omul sa-si aduca sculele potrivite. Intr-un mod similar, cand avem o problema care tine de suflet sau de minte, ar fi bine, pentru noi, sa stim la cine sa apelam, la psihiatru, psiholog, la vecina de la doi… Cam, in mare, la asta se refera psihoeducatia: sa stim, sa ne dam seama ca avem o problema si la cine sa apelam ca sa ne ajute” – Doctor psihiatru Mihaela Gherasim.

FunPsi Club a ajuns la a treia aniversare! A crescut si are proiecte de viitor foarte interesante, utile tututor celor care inteleg necesitatea echilibrului interior si a sanatatii mintale. La multi ani FunPsi Club!

PS: pentru ca opinia ta este foarte importanta pentru noi, te rugam sa raspunzi la cele cateva intrebari legate de domeniul sanatatii mintale. Click aici!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Despre noi

La FUN-PSI veți descoperi că orice obstacol poate fi depășit și orice problemă are o rezolvare! Depresia, iritabilitatea, anxietatea, fobiile, atacurile de panică, tulburările de alimentație, de comportament, de memorie, dependențele de orice tip, tulburările psihotice sau psihosomatice, toate își pot găsi rezolvarea. Trebuie doar să îndrăznești să ceri ajutor specializat.


CONTACT

Apelează chiar acum!Testimoniale