Promovează sănătatea mentală alături de noi!

ziua_sanatate_mentala2b
Lansăm o campanie de conștientizare a importanței sănătății mentale iar tu poți fi alături de noi: trimite un desen sau un scurtă frază despre ceea ce înseamnă pentru tine echilibrul minții.

În data de 10 octombrie este celebrată Ziua Mondială a Sănătății Mentale, iar FUN-PSI Club crede cu maximă convingere în psihoeducație și oferă servicii pentru sănătatea psihică a tuturor, de la 1 la 99 de ani.

Astfel, lansăm o campanie de conștientizare a importanței sănătății mentale iar tu poți fi alături de noi: distribuie această postare și trimite un desen sau un scurtă frază despre ceea ce înseamnă pentru tine echilibrul minții.

Pentru cea mai apreciată idee, supusă la votul publicului pe canalele noastre social-media, premiul este un voucher gratuit. Acesta poate fi utilizat personal sau poate fi oferit oricui dorești.

Așteptăm cu nerăbdare ideea ta despre sănătatea mentală, indiferent de forma pe care o alegi pentru a o exprima!

PS: așteptăm materialele pe oricare dintre canalele noastre de comunicare (Facebook, WhatsApp sau e-mail) până la sfârșitul zilei de 10 octombrie 2022.


Ce înseamnă sănătatea creierului și a minții prin ochii copiilor care fac terapie la FUN-PSI Club. Zâmbetul lor este cea mai de preț răsplată pentru noi, echipa FUN-PSI!

One comment

  • Fainarea Alina

    octombrie 6, 2022 at 1:03 pm

    Bună ziua! Aș dori să implementez în școală un proiect de spre sănătatea mintală . Destinat elevilor, părinților și cadrelor didactice. Aș dori să știu dacă ați dori să ne fiți parteneri. Mulțumesc!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Despre noi

La FUN-PSI veți descoperi că orice obstacol poate fi depășit și orice problemă are o rezolvare! Depresia, iritabilitatea, anxietatea, fobiile, atacurile de panică, tulburările de alimentație, de comportament, de memorie, dependențele de orice tip, tulburările psihotice sau psihosomatice, toate își pot găsi rezolvarea. Trebuie doar să îndrăznești să ceri ajutor specializat.


CONTACT

Apelează chiar acum!